OVER ROGER PINCKERS

De ruime boerderij van Roger Pinckers bevindt zich bovenop het prachtige plateau van Sibbe. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tuin-, dier-, streek- en zakelijke producten, voor zowel levensgenieters als harde werkers.
In al onze diensten en producten staan de uitstekende, hoogwaardige kwaliteit van onze producten, de aandacht voor onze klanten en onze perfecte, vriendelijke service centraal.

ROGER PINCKERS

“In 1996 zijn we begonnen met de verkoop van veevoer vanuit de oude schuur van het voormalig bedrijf Gebroeders Pinkers. Later breidde ons assortiment zich uit naar huisdierbenodigdheden, ijzer, gereedschap, grasmaaiers en dat soort spullen. Door de jaren heen heeft de zaak zich ontwikkeld tot een mooi totaalplaatje, met uitgestrekte showrooms voor de prachtige tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor. Het contact met onze klanten vind ik ontzettend belangrijk en leuk! We staan altijd klaar voor de mensen in het dorp. Je kunt hier dankzij onze pakketservice zelfs nog een echte postzegel plakken!”

RICK RUITERS

“Sinds ik als stagiair terecht kwam in het bedrijf, ben ik de rechterhand van Roger. Als verkoopmedewerker vind ik het hartstikke leuk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en ze te adviseren over onze producten.”