Alleen het allerbeste voor de dieren!

GROOT EN KLEIN VEE

Roger Pinckers verkoopt uiteenlopende producten voor divers vee, zoals paarden, kippen en schapen. Denk aan verschillende soorten voeding, bodembedekkers en andere producten voor de stallen. Indien wij een bepaald type speciaal voer niet in ons standaardassortiment hebben, kunnen wij het u op verzoek alsnog aanleveren. Wij verkopen o.a. merken als Havens, Hypoform en Cavalor.

Heeft u vragen?

HUISDIEREN

Voor uw trouwe viervoeter wilt u natuurlijk alleen het beste. U kunt daarom bij ons terecht voor zowel kwalitatieve voeding als voor verschillende verzorgingsproducten voor uw huisdier. Zo verkopen wij kattenvoer en kattenbakvulling van o.a. Fokker en Landman Hoevelaken. Ook hebben wij een ruim assortiment aan hondenvoer en benodigdheden in huis van Fokker en Happy Life.  U kunt verder bij ons terecht voor diverse vogel- en knaagdierbenodigdheden.

Roger Pinckers

Op de boerderij van Roger Pinckers te Sibbe bieden wij een uitgebreid assortiment aan tuin-, dier- en streekproducten. Wie ons kent, komt graag langs voor een gezellig praatje en onze fijne en vriendelijke service. Dit hebben we namelijk hoog in ons vaandel staan.

Kom je ook langs? De koffie staat klaar!