STREEKPRODUCTEN

PRODUCTEN UIT DE REGIO

Roger Pinckers heeft een prachtig assortiment smaakvolle, mooie streekproducten, die met passie geproduceerd worden in onze regio.  Wat dacht u van heerlijke Rousseau chocolade, jam van Jan Bax Veen, Canisius stroop, Livar- en Grottenham, Gulpener bier, Ingendaeler likeur en de overheerlijke biologische sappen van Limburgs land: die moet u eens geproefd hebben.

Naast ons voorverpakte assortiment verkopen wij ook seizoensgebonden versproducten, zoals eieren, aardappelen, asperges en aardbeien. Rechtstreeks van het ons omringende land!

LIMBURGSE GESCHENKPAKKETTEN

Onze mooie streekproducten zijn natuurlijk ook uitermate geschikt als cadeau. Daarom verkopen wij ook zeer divers samengestelde geschenkmanden. We verkopen echter ook een breed assortiment van manden, waarmee u uw eigen geschikte en originele cadeau kunt samen stellen.

PRODUCTEN UIT HET BUITENLAND

In onze winkel vindt u ook diverse hoogwaardige producten van over de grens. Wij verkopen biologische wijnen en olijfolie van Gerbino, de trendy bubbels van Astoria 9.5 en de zomerse Hugo prosejito. Ook bieden wij een assortiment van natuurlijke, biologische, handgemaakte pizza’s en pizzabodems van Pizzeria Italiana, belegd met de beste producten van Italiaanse bodem en afgebakken in een traditioneel hout gestookte steenoven voor een authentieke smaak.

KEUKENMACHINES

Wij verkopen graag producten waar wij helemaal achter staan. Een daarvan is de Ferrari pizzaoven: een elektrische pizzaoven waarmee u in slechts 4 à 5 minuten een overheerlijke, krokante pizza bakt. De pizzaovens worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Italië, waar ze met passie geproduceerd worden. Dankzij de traditionele vuurvaste ovensteen wordt de pizzabodem lekker knapperig, zoals deze volgens Italiaans recept behoort te zijn. En dat gewoon thuis op uw eigen aanrecht of in de tuin!