TUIN

Bij Roger Pinckers vindt u alles om de bloemetjes buiten te zetten! Wij hebben een ruim assortiment aan producten voor buitenshuis, van hoogwaardige tuinmeubels tot gereedschappen.

TUINMEUBELS

Roger Pinckers is officieel distributeur van het hoogwaardige merk 4 Seasons Outdoor en de gelijkwaardige lijn Taste. De exclusieve tuinmeubelen van 4SO zijn prachtig afgewerkt en hebben vernieuwende designs die passen binnen iedere stijl. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS meubels tot exclusieve tuintafels. 4SO biedt meubels voor elke tuin!

Onze prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, net zoals onze service. Wij leveren snel en in de regio zelfs gratis!

Onze drie uitgestrekte showrooms worden elk jaar opnieuw ingericht met de nieuwste trends op tuingebied, zo ook verschillende buitenkeukens. Kom gerust een kijkje nemen.

TUINACCESSOIRES

Natuurlijk wilt u uw tuin ook aankleden met mooie accessoires. Ons assortiment biedt tuinaccessoires die passen bij elke tuinstijl. Bij Roger Pinckers kunt u terecht voor parasols, Elho design potten, bronzen beelden, natuurlijke dierenvachten van uitstekende kwaliteit en grof gevlochten manden van riet en hout. Ook vindt u bij ons mooie hardstenen, Chinese drinkbakken, troggen en molenstenen van materialen als graniet, marmer of blauwsteen, geïmporteerd vanuit het buitenland.

GEREEDSCHAPPEN

De echte tuinier kan voor al zijn benodigdheden terecht bij Roger Pinckers. Wij zijn distributeur van het Nederlandse merk Talen Tools: dé producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers.