ZAKELIJK

HORECA MEUBILAIR

Roger Pinckers is leverancier van hoogwaardig tuin- en terrasmeubilair voor vele (horeca)bedrijven in de regio. Wij zijn officieel distributeur van het hoogwaardige merk 4 Seasons Outdoor, de gelijkwaardige lijn Taste en het merk Sieger. Al onze exclusieve tuinmeubelen zijn prachtig afgewerkt en hebben vernieuwende designs die passen binnen iedere stijl.

Onze prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, net zoals onze service. Wij leveren snel en in de regio zelfs gratis! Onze drie uitgestrekte showrooms worden elk jaar opnieuw ingericht met de nieuwste trends op tuingebied, zo ook verschillende buitenkeukens. Kom gerust een kijkje nemen.

Wilt u de kwaliteit van onze producten alvast ervaren? Ga dan eens ‘proefzitten’ op een door ons geleverd terras! Bekijk onze portofolio voor een overzicht van onze zakelijke klanten.

KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Bent u op zoek naar een origineel, uniek en (h)eerlijk geschenk voor uw zakelijke relatie of medewerkers? Dan bent u bij Roger Pinckers aan het juiste adres. Met ons brede assortiment aan streekproducten uit de eigen regio en uit het buitenland, kunnen wij ten alle tijden passende geschenkpakketten voor u samenstellen binnen uw budget.